Brandroom In House Event



Kismet takının sahibi ve tasarımcısı Milka, yeni koleksiyonu olan ipek üzerine pırlanta ve altınla zenginleştirilmiş ister bileklik ister kolye gibi kullanabileceğiniz oldukça fonksiyonel tasarımı tanıttı.

Milka is a designer and an owner of  Kismet Jewellery and she presented her new collection with silk, diamond and gold materials in multifunctional use.







By Kismet by Milka

Milka'nın tasarımlarına Brandroom'dan ulaşabilirsiniz. Online için tık tık.
You can reach Milka's designs in Brandroom stores and for online click here & here.

İnciden takının sahibi ve tasarımcısı İnci Denizel'de bizimle beraberdi. Alışkın olduğumuz takı tasarımına  farklı bir yorum getiriyor İnci Hanım.Ve üzerindeki gümüş takısını elbisesiyle etkileyici ve sıradışı şekilde bütünleştirmiş.
Online satış için tık tık

İnci Denizel is an owner and designer of her brand Inciden Jewellry. She adds  diff. effect and different volume that  we normally used to. Her necklace is also a part of her cloth in extraordinarily way. Nice one.
For online Shopping click

  By İnci Denizel
     Loopielove





 Melissa Odabash





Michael Kors



 DVF


Dün Brandroom'daki Loopie Love markasının tanıtımına gittim. Bir çoğumuzun bildiği takı tasarımcılarıyla da tanışma fırsatını yakaladım. Hatta blog için çekim yapmayı bile kararlaştırdık! Sonrasında sizler için Brandroom, yeni sezonundan bir kaç favorim olan ürünleri çektim.
Umarım hoşunuza gider :) 
Merak ediyorum sizin favorilerinizi?

Yesterday I attended an event in Brandroom for their brand Loopie Love presentation. Loopie Love is a Danish brand  and mostly leather, silver are main materials. Star, leaf and punch  symbols are making this collection so adorable. I  also took some of  the photos from other brands like DVF, Micheal Kors, Hervé Hegér which I liked. 
Hope you enjoy! and I wonder your likes too...

Leave a Reply