Turtle Neck



Boğazlı bir kazağı giyme nedenim gerçekten üşümek istemiyor oluşumdur.  Ha şöyle bir gerçek var ki yaşı ilermiş ve boyun bölgesinde kırışıklıklar oluşmuş bayanların yaşını nereden baksanız 4-5 sene geriye atar bu kazaklar. Moda konusunda sabit fikirli değilseniz "giymem" "asla" gibi kelimeleri kullanmamanız gerektiğini deneyimlemişsinizdir.
Bazen simsiyah giyinip tek bir parçayı öne çıkartmak hoşuma gidiyor bu siyahlar da ucu altın rengi olan Mango ayakkabılarıma ithafen yapıldı.

Yine bavulumu topluyorum ve  bambaşka bir yeri keşfetmek üzere yola koyuluyorum. Geleneği bozmayayım yine sürpriz olsun ama Instagram'dan takip etmeye değer bir gezi olacak benden söylemesi...


There is only one reason for me wearing a turtle neck pullover just to stay warm that`s the reason.  I know turtle neck is not looking sympatic however it`s great piece to hide neck wrinkles in older ages. So it`s going to be life saver one day. I don`t want to be a prejudiced.

Sheer black looks create great base to highlight something so I want to use my gold tip toe shoes in that stunning way.
Now it`s time for packing up again to discover a new place but this time is more extreme! So follow me on instagram for the rest!




Coat / Kaban: All Saints       Turtle neck pullover / Boğazlı kazak: Zara     Skirt / Etek: Asos   
 Shoes/ Ayakkabılar : Mango




 


Leave a Reply