Empathy



valentino studed flat shoes, streetstyle, crop top, midi skirt,trendydolap

Yine uzun zaman oldu post yapmayali biliyorum.  Aslinda biraz kilolarimin normale donmesini de bekliyordum. Suan icin 3 kilom aldi. 21 kilodan 3 kiloya inmek gercekten benim icin buyuk basari. Endiselerimi sizinle hamilelik oncesi ve sonrasinda paylasiyordum. Peki ya nasil kilo verdin sorusuna verilecek cevabim, istahim daha kontrol altinda diyebilirim, bir digeri de emzirmek tabii ki.

Hamilelik oncesi yaptigim yogaya suan anne-bebek yogasi basligi altinda Sedefle devam ediyorum. Emzirme sureci biter bitmez bicimlenmek adina solugu pilates salonlarinda alacagim.

Insan bazen bu sorunlari kendi kendisine okadar buyutuyor ki ne zaman daha buyuk acilara taniklik ediyor ozaman fark ediyor sorunlarin aslinda kucuk ve asilabilir oldugunu. Evet , gecen hafta yasadigimiz Soma faciasindan sonra hayatin onemi ve insanin degerini bir kez daha toplumca yasadik ve anladik. Umarim bu sefer dersler alinir ve bir daha bu tarz korkunc olaylarla karsilasmayiz.

I can officially say that I back to blog finally.  After birth, weights and baby care now it`s time to being an active blogger. Just remained 3 kilos to reach my normal weight so I`m very happy about it. Breastfeeding is the key for losing pregnancy weights and another thing is keep your appetite under your control.

My only sport activity is yoga with my baby girl and after the breastfeeding period is over, I`ll start pilates for to create my previous shape.

These are the small problems however people make it bigger. When you see the real big problems that people trying to survive then realize that you keep your mind busy with small details. This is why I thought like this after we lived  mine disaster  in Some. It was so sad, hope that never live again.



valentino studed flat shoes, streetstyle, crop top, midi skirt
Crop Top / Kisa Ust: Zara        Skirt / Etek: Massimo Dutti         Flats / Babetler: Valentino
Sunnies / Gunes Gozlukleri: Giorgio Armani




Leave a Reply