Marni For H&M Shopping Party



Versace'den sonra Marni'ye daha çok ilgi olacağını tahmin ediyorum ama bu kadar değil. Mağazaya girdiğim 10. dk itibaren raflar bomboştu ve yukarıda gördüğünüz  gibi kasa kuyrukları vardı. Hayatım da böylesine bir kalabalığı herhalde yakalarsam black friday'de görebilirim sadece. 

Çok kalabalık olunca hepiniz tahmin edersiniz ki alışveriş yapmak zevkten çok işkenceye dönüşüyor. O kasa kuyruklarında beklememe sebep olacak ürünler başkalarının kollarında olduğundan ben de blogger arkadaşlarla bir araya gelip fotoğraf çekilmenin tadını çıkarttım.
Görsellerinde beğendiğim erkek reyonundaki çantayı yakından görünce hayal kırıklığına uğradım çünkü fotoğraftakilerden çok uzaktı. Ama diğer tüm ürünler görsellerle aynı hatta daha iyi olanları bile vardı.
Gecede bence bileklik uygulaması ile tek ürün alımı  yapılmalıydı. Çoğu kişi geldiğiyle kaldı.
Olumlu bulduğum, H&M yetkililerinin misafirperverliği ve güler yüzüydü.
Elim kolum boş çıktım ama keyifli bir o kadar da yorucu bir geceydi.

H&M şuana kadar Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Victor & Rolf, Madonna, Roberto Cavalli, Matthew Williamson, Comme des Garçons, Jimmy Choo, Sonia Rykiel, Lanvin ve Versace ile işbirlikleri yaptı.
Peki siz bundan sonrasında kiminle çalışsın istersiniz?

Alexander Wang? Philip Lim? Isabel Marant? Missoni?  Celiné? Brian Atwood? Christian Louboutin? Tom Ford?

Missoni for Target koleksiyonu içimde patlamıştı ilk gördüğümde bu yüzden ben Missoni diyorum!

2. post yakında...

Last night I was at Marni for H&M private shopping party. After the Versace collection I was  expecting Marni would be more interesting and it was so. All shelves were empty after the 10 min. over.It was soo crowded. I think I can only see such a huge crowd only at black friday.

I was planning to buy a bag which I saw at Men's Collection but it was not like its visual. It has a low quality. But other products were like in their visuals.One way or other, I couldn't  buy anything so  I enjoyed taking picture with my blogger friends.

H&M collaborated  so far with Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Victor & Rolf, Madonna, Roberto Cavalli, Matthew Williamson, Comme des Garçons, Jimmy Choo, Sonia Rykiel, Lanvin ve Versace.
So Who would like to see next?

Alexander Wang? Philip Lim? Isabel Marant? Missoni?  Celiné? Brian Atwood? Christian Louboutin? Tom Ford?
I'd say Missoni :)

2. post is soon.







Rafların10.dk hali
Wilma Elles

Sevgili Madam Chic




Pelin Atay, gecenin mimarı  H&M'in  pr müdürü.


                                         Sevgili, Deniz Saatçioğlu  ve koleksiyondan seçimleri :)


Sevgili WearAsmile Ahsen gecenin diğer galiplerindendi:)

Tuğba Ünsal, Marni for H&M elbisenin içersinde hippi chic stiliyle çok hoştu.



Leave a Reply