White Waist



waist, streetstyle,blogger,trendydolap,look,outfit

Payetli eteklere karsi bir zaafim var. Her gordugumu satin almak istiyorum derecesinde diyebilirim. Sade parcalarla birlesince ortaya dozunda bir siklik cikmis oluyor ki benim sevdigim bir goruntu.

Bu yaz tatilimizi Marmaris Hisaronu`nde gecirdik. Normalde Bozburun ve Kas, asik oldugum tatil yerleridir. Ancak Sedefle Bozburun`da tatil yapmak zor olacagi icin cografyasi geregi Marmaris Hisaronu`ne gittik. Beklentimin altinda bir denizi vardi. Gittigimiz otelden de memnun kalmadik. Velhasıl aradigim bebekle gidilebilecek butik oteli henuz bulamadim. Malum kriterler cok var. Denizi kumsal olsun, sakin olsun, hamak olsun, o olsun bu olsun diye gidiyor.
Sizlerden maillar aliyorum bebekli tatil icin oneriler konusunda. Tek cumleyle ozetlemek gerekirse bebekli tatil diye nitelendirilen tatil o eski gunlerdeki tatil gibi olmuyor elbetle adi ustunde `bebek-LE tatil` :)

Son olarak, dergi ve internet ortami icin roportaj verdigim blog acisindan yogun bir ay idi temmuz ayi. Yakinda paylasacagim sizlerle...

I have a obsession for sequin skirts and I want to buy wherever I see that pieces. It looks effortless chic when combining with basic pieces.
This July I was a bit busy with some interviews for magazine and websites.
I going to share them with you soon.



waist, streetstyle,blogger,trendydolap,look,outfit

waist, streetstyle,blogger,trendydolap,look,outfit

waist, streetstyle,blogger,trendydolap,look,outfit
Waist / Yelek: H&M       Top / Skirt / Sandals: Zara      Bag: Ysl   




Leave a Reply